Στο «κόκκινο» ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και Χ.Α.

07/08/2020 | 14:46

Πτώση σημειώνουν την Παρασκευή, τα βασικότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια εξαιτίας αυξημένης έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας καθώς και λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, στις 13:33 ώρα Ελλάδος, ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 καταγράφει πτώση 0,17%. Πτώση σημειώνει και ο FTSE 100  στο Λονδίνο, με τον δείκτη να βρίσκεται στο -0,18% και ο CAC 40  στο Παρίσι, με τον δείκτη να βρίσκεται στο -0,51%. Μεγάλη πτώση καταγράφουν και ο DAX  στη Φρανκφούρτη και ο FTSE MIB στο Μιλάνο, με τους δείκτες να βρίσκονται στο -0,11% και -0,65% αντίστοιχα.

Αρνητικό κλίμα επικρατεί και στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον Γενικό Δείκτη να βρίσκεται στο -0,24%, στις 639,09 μονάδες και την αξία των συναλλαγών να είναι στα 6,60 εκατ. ευρώ.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ