Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων 14χρονη με τραύματα στο πρόσωπο – Τη χτύπησαν με σιδερολοστό – Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα

 

Με τραύματα στο πρόσωπο, νοσηλεύεται 14χρονη Ρομά από καταυλισμό της Κάτω Αχαΐας, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η ανήλικη μεταφέρθηκε αιμόφυρτη το βράδυ του Σαββάτου περίπου στις 7, στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 14χρονη κοπέλα είχε χτυπηθεί με σιδερολοστό στο σαγόνι και με μπουνιές στο υπόλοιπο πρόσωπο. Την ανήλικη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας οι γονείς της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί επεισόδιο στον καταυλισμό, την αιτία των οποίων εξετάζει η αστυνομία. Η νεαρή, εκτιμήθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα. Τα ξημερώματα της Κυριακής, συνελήφθησαν δύο Ρομά, ένας 30χρονος και ένας 17χρονος που φέρεται, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, να είναι οι δράστες της επίθεσης. Σήμερα το πρωί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που δολοφόνησε βουλευτή των Δημοκρατικών στη Μινεσότα και τον σύζυγό της – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Ανέβασε την προσφορά της για τον Πίτερς η Ρεάλ – Ποια είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού

Διεύθυνση επίλυσης διαφορών: Δικαιώνεται μόλις το 30% των φορολογούμενων

Παγκόσμια ανησυχία: Τουλάχιστον επτά νεκροί και 200 τραυματίες στο Ισραήλ από το νέο μπαράζ επιθέσεων του Ιράν

Πάτρα: Οι γιατροί που εφημερεύουν σήμερα Κυριακή

Καιρός: Λιακάδα και ζέστη σήμερα Κυριακή στην Πάτρα

Νίκη Κεραμέως: «2 στους 3 Έλληνες που έφυγαν στην κρίση έχουν επιστρέψει στη χώρα»

Δεμένικα: Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. των Αγίων Θεοδώρων και εορτάζει τη μνήμη των Αγίων Πάντων