Στο κάδρο Τάισον και Μεϊτέ – Ποιες είναι οι προτάσεις του ΠΑΟΚ

04/06/2025 | 19:23

Όπως διαβάσατε στο χθεσινό (3/6) ρεπορτάζ του SDNA, αρκετά είναι τα ανοιχτά «μέτωπα» που έχει ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή, θέλοντας σε πρώτη φάση να κλείσει το θέμα της απόκτησης του Γκρεγκ Τέιλορ καθώς και αυτά των Τάισον – Μεϊτέ.

Η περίπτωση του 27χρονου Σκωτσέζου της Σέλτικ, Γκρεγκ Τέιλορ, είναι αρκετά προχωρημένη, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να περιμένουν απάντηση στην πρόταση για 2+1 χρόνια που του έχει κατατεθεί, «δουλεύοντας» παράλληλα και την ενίσχυση στα δεξιά της άμυνας με τον Τζόντζο Κένι.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων προέκυψε πως ο ΠΑΟΚ μπήκε στη φάση των συζητήσεων με τους Τάισον και Μεϊτέ για να αποσαφηνιστεί αν και εφόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος ως προς τα «θέλω» των εμπλεκόμενων πλευρών. Είναι σαφές πως τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Γάλλος επιθυμούν να παραμείνουν στην Τούμπα, έχοντας λάβει και το «πράσινο» φως από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναφορικά με τον Τάισον, η πρόταση των ασπρόμαυρων αφορά προφανώς ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο, με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 500.000 ευρώ, συν διάφορα μπόνους συμμετοχών αλλά και κατάκτησης στόχων. Ήταν γνωστό πως ο ΠΑΟΚ θα έκανε μία πρόταση με σαφώς λιγότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει φέτος (σ.σ. ένα εκατ. ευρώ), με τη μπάλα να περνά στο γήπεδο του Βραζιλιάνου.

Από και εκεί πέρα, οικονομικά η πρόταση του ΠΑΟΚ φαίνεται σε πρώτη φάση να καλύπτει τον Σουαλιό Μεϊτέ, ωστόσο, πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να «δέσουν» τον 31χρονο χαφ για 1+1 χρόνια, την ώρα που η πλευρά του παίκτη προσανατολίζεται για κλειστό διετές.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε αυτήν την φάση των συζητήσεων/διαπραγματεύσεων με δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζει καλά και μένει προσεχώς να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη…

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου