Στο Φανάρι ο Ανδρουλάκης – Η πατρίδα μας να βαδίσει σε δρόμους οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης

06/01/2025 | 16:54

Στην πατριαρχική και συνοδική θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο στο Φανάρι, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο, παρέστη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανήμερα των Θεοφανίων.

«Χρόνια πολλά με υγεία και ευημερία σε όλον τον ελληνικό λαό. Εύχομαι η πατρίδα μας να βαδίσει σε δρόμους οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης σε μια εποχή πολλαπλών κρίσεων. Αυτό είναι το δικό μας χρέος», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης σε δήλωση του.

«Εύχομαι, επίσης, ειρήνη και αλληλεγγύη σε όλους τους λαούς του κόσμου και επιτέλους να σταματήσουν η τραγωδία στην Ουκρανία και η σφαγή στη Γάζα. Χρόνια πολλά σε όλους», πρόσθεσε.

protothema

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!