Στο “Δ. Τόφαλος” η κοπή της πίτας του χορευτικού τμήματος του Δήμου

04/02/2025 | 12:14

Η καρδιά της ερασιτεχνικής χορευτικής έκφρασης  θα «χτυπήσει» για μία ακόμα φορά στις 6.30 το απόγευμα της  Κυριακής 9 Φεβρουαρίου  στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος, όπου το Χορευτικό Τμήμα του δήμου της Πάτρας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Περισσότεροι από  800 μικροί και μεγάλοι χορευτές θα χορέψουν, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα εντυπωσιακό  πρόγραμμα το οποίο ετοίμασαν οι δάσκαλοι και  τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος .

 

 

 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)