Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης

14/05/2019 | 14:35

Τις δημόσιες αθλητικές της Πάτρας, που εποπτεύονται από το ΠΕΑΚ Πάτρας, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου, ο Ολυμπιονίκης TAE KWON DO και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο κ. Νικολαΐδης ξεναγήθηκε από μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», στο νέο γήπεδο άμμου «Σπύρος Αβράμης» και στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Ολυμπιονίκης του TAE KWON DO, ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με παίκτες, προπονητές και παράγοντες των ομάδων που προπονούνται στους χώρους του ΠΕΑΚ.

Ο κ.  Νικολαΐδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συστηματική δουλειά που γίνεται, από τη διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου για την αναβάθμιση των δημόσιων αθλητικών υποδομών της Πάτρας.

 

Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτική Ελλάδα

Η Brooke Shields μοιράζεται τη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών που ακολουθεί σταθερά στα 50 της

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Χαλανδρίτσας

Ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη στη ΔΕΘ προανήγγειλε ο Πιερρακάκης

Superman: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας

Πάτρα: Πρώτα πλακώθηκαν στο ξύλο οι ανήλικοι και μετά τους συνέλαβαν

Χαμός με Βαρουφάκη στην Πάτρα – Αποκάλεσε δημοσιογράφο γελοία ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μπήκαν σε σπίτι με την απειλή ψαλιδιού και άρπαξαν ότι βρήκαν!