Στις 12 το μεσημέρι θα δεχθεί ευχές στην Περιφέρεια ο Απόστολος Κατσιφάρας

Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών θα ξεκινήσει για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το 2016.

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11 το πρωί θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών, για τον καινούργιο χρόνο χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμου.

Αμέσως μετά και ώρα 12 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας θα δεχθεί τις καθιερωμένες ευχές για την πρώτη ημέρα του έτους 2016 στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας (ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 και Αμερικής, 3ος όροφος, Πάτρα).

Να σημειωθεί πως στη Δοξολογία, έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πατάτες ογκρατέν με τραγανή κρούστα

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιον Όρος

Η Ίντερ ανακοίνωσε τον εξτρέμ του μέλλοντος: Επίσημα «νερατζούρο» ο Λουίς Ενρίκε!

Δημήτρης Πιατάς: «Η Επίδαυρος είναι ιερός χώρος, ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να κάνει σάτιρα γιατί αυτοσαρκάζεται»

Μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης εντοπίζει πάνω από 170 τύπους καρκίνου

Μανιτάρια αυγολέμονο – Μια γρήγορη νόστιμη συνταγή

Πάτρα: Δύο προφυλακίσεις για τον εμπρησμό στον παιδότοπο

Αποζημίωση 100 εκ. δολαρίων ζητούν στελέχη των ακροδεξιών Proud Boys μετά την απαλλαγή από την καταδίκη για την εισβολή στο Καπιτώλιο