Στην Πάτρα σήμερα η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη

Σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου στις 19.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας η Μαρία Σπυράκη θα παρουσιάσει το βιβλίο – απολογισμό της θητείας της στην Ευρωβουλή με τίτλο “Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε.: Ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής”

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσωνας Φωτήλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργο Σπυρούλιας.  

Η τ. Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη βραβεύτηκε πρόσφατα ως η «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία. 

Οι ευρωβουλευτές της χρονιάς επιλέγονται από το σύνολο των 751 ευρωβουλευτών με βάση τις προτάσεις που κάνουν φορείς, οργανώσεις πολιτών και ενώσεις που εκπροσωπούν πανευρωπαϊκά τη βιομηχανία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διακρίθηκε σε μια με ανοιχτή διαδικασία, με βάση τη νομοθετική δραστηριότητά της αλλά και την παρουσία της στα ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα.

Πάτρα: Σήμερα η πολιτική κηδεία του πρώην Αντιδημάρχου Ορέστη Σκαλτσά

Κατανάλωσαν εν αγνοία τους ζαχαρωτά που περιείχαν κάνναβη

Καιρός: Αρχίζει από σήμερα Δευτέρα η “καυτή εβδομάδα” για την Πάτρα

Coleslaw: Η πικάντικη συνταγή της πιο δροσερής σαλάτας για BBQ

Με τα παιδιά έξω για φαγητό! Γίνεται;

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου x ΚΠΙΣΝ: MONOM 4DSOUND: Μια πρωτοποριακή ηχητική εγκατάσταση στον Θόλο

Rihanna: Πέθανε ο πατέρας της σε ηλικία 70 ετών – Η θυελλώδης σχέση τους

Τσουκαλάς: Ο κ. Μητσοτάκης θεατής των εξελίξεων με αρνητικές συνέπειες για τα εθνικά μας συμφέροντα