Στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 36χρονης Μαρίας Ιατρού – Το πόρισμα περιμένει η ΕΛ.ΑΣ.

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός της Μαρίας Ιατρού που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου, κοντά στην Αμφιλοχία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης της σορού από τους οικείους της, διαπιστώθηκε πως ανήκει σε 36χρονη Ελληνίδα, η οποία και είχε δηλωθεί στις αρχές ως αγνοούμενη.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις έρευνες για την υπόθεση, αυτές θα τις αναλάβουν, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, το τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας και το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου Κορινθίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εντολή, η κύρια προανάκριση θα διενεργηθεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Λουτρακίου, αφού εκεί κατοικούσε η 36χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην Πάτρα, προκειμένου να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου της 36χρονης, αλλά και τον ακριβή χρόνο που αυτός επήλθε.

Σχετικά με τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της 36χρονης, έχει διαπιστωθεί πως ήταν βυθισμένο σε βάθος περίπου τεσσάρων μέτρων και σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή, ενώ η γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ