Στην παράσταση το «Χαλασμένο τηλέφωνο» ο Ι. Φωτήλας

09/11/2024 | 12:07

Σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Πολιτισμού Ι. Φωτήλας αναφέρει:

Χτες είχα τη χαρά να παρακολουθήσω μια εξαιρετική παράσταση στο θέατρο Επίκεντρο στην Πάτρα, το «Χαλασμένο τηλέφωνο».

Και χάρηκα διπλά γιατί είχα την ευκαιρία να ξαναδώ επί τω έργω φίλους αγαπημένους.

Το κοφτερό κείμενο του Κωνσταντίνου Μάγνη, το μαεστρικό στήσιμο του Μίλτου Νίκα και η υπέροχη ερμηνεία του Βασίλη Κόκκαλη, δημιούργησαν μια παράσταση επίκαιρη και διαχρονική.

Στις μέρες που η τεχνολογία κάνει την επικοινωνία παιχνιδάκι, γιατί οι αποστάσεις μεταξύ μας γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες;
 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)