Στην Κυλλήνη για διακοπές η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα

02/07/2017 | 13:13

Στην Ηλεία βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου η Πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα. Η σύζυγός του Βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’ παραδοσιακά κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της και ανάμεσα στους προορισμούς που απολαμβάνει στη χώρα μας, η περιοχή της Κυλλήνης, αποτελεί την πρώτη της επιλογή.

Και φέτος έχει καταλύσει στο  resort της Grecotel Olympia Riviera και στις υπερπολυτελείς βίλες του Mandola Rosa.

Η Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, μαζί με τα δύο παιδιά της ταξίδεψαν από το Μαρόκο για τον Άραξο, όπου έφτασαν με το βασιλικό τζετ περίπου στις τέσσερις το απόγευμα του Σαββάτου. Άμεσα κατευθύνθηκαν προς την περιοχή των Λουτρών Κυλλήνη στην Ηλεία και την μονάδα της Grecotel.

Είναι άγνωστος ο χρόνος παραμονής τους αλλά συνήθως απολαμβάνουν τουλάχιστον ένα δεκαήμερο διακοπών, με βόλτες και εκδρομές στη γύρω περιοχή.

Η Λάλα Σάλμα κάθε χρόνο επιλέγει κάποιες περιοχές της Ελλάδας, αλλά σταθερά την Κυλλήνη και πότε την Κέρκυρα, πότε τη Ρόδο ή την Κρήτη. Φέτος αγόρασε μια υπερπολυτελέστατη βίλα στη Τζια, οπου θα αποτελέσει το καταφύγιο της στο Αιγαίο, αν και πολλοί πιστεύουν πως δύσκολα θα εγκαταλείψει την αγαπημένη της Ηλεία, λέγοντας πως θα συνεχίσει να επισκέπτεται και τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: ilialive.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο