Στην Κεφαλονιά ο Προκόπης Παυλόπουλος στις 21 Μαΐου

18/04/2016 | 10:30

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο θα υποδεχθούν τα Ιόνια Νησιά, στις εορταστικές εκδηλώσεις της 21ης Μαΐου 2016.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στην Κεφαλονιά, για την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Στην εισήγησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος ενημέρωσε ότι για τις εκδηλώσεις θα υπάρξει συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κεφαλονιάς, του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το σώμα, με την αρνητική ψήφο του επικεφαλής της «Επτανησιακής Αναγέννησης» Γιώργου Καλούδη, υπερψήφισε την εισήγηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)