Στην Αθήνα, στις 24, 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου το 51ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή – Ομιλία Κουτσούμπα

17/09/2025 | 20:04

Στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον, θα κορυφωθούν στις 24, 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου, Οι εκδηλώσεις του 51ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Όπως αναφέρει η ΚΝΕ σε ανακοίνωσή της: «Tο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή μπαίνει στην νέα πεντηκονταετία του με ένα τετραήμερο γεμάτο από συζητήσεις, συναυλίες, εκθέσεις, θέατρο, χορό, τραγούδι, με τη συμμετοχή 400 και πλέον καλλιτεχνών.

Το 51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή επιδιώκει να αποτελέσει κορυφαία πολιτική παρέμβαση στις κρίσιμες εξελίξεις που διανύουμε, με σύνθημα «Ανατρέπουμε το παλιό, ανοίγουμε το δρόμο στο νέο. Σοσιαλισμός για να νικήσει το δίκιο!».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και συζητήσεων περιλαμβάνει ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του προβληματισμού της νέας γενιάς: το νέο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης για 13 ώρες δουλειάς, τις εξελίξεις γύρω από την κλιμάκωση του πολέμου και την εμπλοκή της χώρας μας, την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, αλλά και ζητήματα σε σχέση με τον αθλητισμό, την τέχνη, τον ελεύθερο χρόνο, όλα όσα αφορούν την καθημερινότητα αλλά και το μέλλον της νέας γενιάς.

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 20.30 θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Κωτσαντής».

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου