Στη Μύκονο ο Wayne Rooney με τη σύζυγό του Collen

10/06/2017 | 18:47

Ο Wayne Rooney, ταξίδεψε μέχρι το νησί των ανέμων για να απολαύσει λίγες μέρες ξεκούρασης. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, έφτασε στο νησί παρέα με την σύζυγό του Coleen. 

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον παγκόσμιας κλάσης στράικερ στο Καλό Λιβάδι. Χαλαρός, ευδιάθετος και συνοδευόμενος από την σύντροφό του, επισκέφθηκε την κοσμοπολίτικη παραλία, έκανε τις βουτιές του και στην συνέχεια απόλαυσε λιχουδιές σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής beach bar Solymar , ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με έναν θαυμαστή του που τον αναγνώρισε αμέσως! 

Ο 32χρονος άσσος των Μπέμπηδων ξεκίνησε νωρίτερα τις καλοκαιρινές του διακοπές, καθώς ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας Gareth Southgate δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τα φιλικά με Σκωτία και Γαλλία στις 10 και 13 Ιουνίου αντιστοίχως.

 Σύλλογος Γεωπόνων: Διαμαρτυρία για την Καλογριά

Βίντεο – ντοκουμέντο από την αρπαγή του μωρού στην Ομόνοια: Ο μυστηριώδης άνδρας που το πήρε και η ανεξήγητη συμπεριφορά του

Πάτρα: Τροχαίο στη Γούναρη – Στο νοσοκομείο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)

Λευκός Οίκος πριν τη συνομιλία Τραμπ – Πούτιν: Στόχος μας η κατάπαυση πυρός, αλλά αυτός ο πόλεμος δεν είναι δικός μας

Σε ύφεση η φωτιά στη Ριτσώνα – Χωρίς ενεργό μέτωπο – Συνελήφθη νεαρός για την πρόκληση της φωτιάς

«Με φως και μελάνι»: Παρουσιάζονται στην Πάτρα τα νέα βιβλία της σειράς του Κυριάκου Κουζούμη

Πώς να καταλάβετε εάν έχει τσιμπήσει σκορπιός τον σκύλο σας

Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι σεισμόπληκτοι στην Εύβοια – Ζημιές σε πάνω από 50 κατοικίες και σχολεία