Στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα 27χρονος αστυνομικός – Τον έστειλαν σπίτι από το νοσοκομείο του Πύργου – Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών στην Πάτρα

Σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 27χρονος αστυνομικός από τον Καρδαμά στην Ηλεία, που διαγνώσθηκε με σοβαρή εγκεφαλίτιδα.

Την περασμένη Κυριακή ο 27χρονος μετέβη στα Επείγοντα του Νοσοκομείου του Πύργου, καθώς δεν αισθανόταν καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» εκεί τον εξέτασε μια γιατρός, στην οποία ανέφερε ότι ένιωθε μουδιάσματα στα χέρια του και τα πόδια του.

Τού έγιναν κάποιες εξετάσεις, αλλά τελικά δεν επελέγη η παραμονή του στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση , αλλά τού υποδείχθηκε να επιστρέψει στην οικία του να ξεκουραστεί.

Δυστυχώς, μετά την επιστροφή στο σπίτι του η κατάσταση επιδεινώθηκε. Η μητέρα του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον οικογενειακό τους γιατρό, ο οποίος αφού μίλησε και με τον αστυνομικό την ενημέρωσε ότι πρόκειται περί σοβαρής εγκεφαλίτιδας και έπρεπε να μεταβεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Οι γιατροί του «Αγ. Ανδρέα» έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή και όπως φάνηκε η απόφασή τους να τον διασωληνώσουν άμεσα αποδείχθηκε καθοριστική, ενώ την ίδια ώρα κίνησαν γη και ουρανό προκειμένου να καταφέρουν να βρουν κενό κρεβάτι σε κάποια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ώστε ο 27χρονος να μπορέσει να νοσηλευτεί. Τελικά, ο 27χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Οι γονείς του 27χρονου νιώθουν ευγνώμονες και θέλησαν να ευχαριστήσουν τον οικογενειακό τους γιατρό, τους γιατρούς του Γ.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας», όσο και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, που έσωσαν το παιδί τους και  ελπίζουν να γίνει καλά το συντομότερο δυνατό.

 

ΠΗΓΗ

 

Αιτωλοακαρνανία: Επικίνδυνη πυρκαγιά, τι γίνεται στην Ιόνια Οδό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Στο νοσοκομείο τετραμελής οικογένεια μετά από σοβαρό τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 21χρονος οδηγός της μηχανής πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου, αλλά συνελήφθη για εμπρησμό – Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης – Επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ

Ένας από τους κορυφαίους Αχαιούς αθλητές είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Πλαζ

Πάτρα: “Έφυγε” ένας υπέροχος άνθρωπος – Συγκίνηση για τον συνταξιούχο υπάλληλο και παλιό αθλητικογράφο Νίκο Νικολάου

Πάτρα: Η πόλη έχασε τον μηχανοδηγό της! Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατό του

Nέα απόφαση: Ποιες περιοχές της Πάτρας και της Δυτ. Αχαΐας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – ΛΙΣΤΑ

Πάτρα: Κάθονταν στην αυλή και τους έπεσε στο κεφάλι ένα δένδρο – Τρεις τραυματίες