Στη Λέρο η Αντιτρομοκρατική για το χαμένο στρατιωτικό υλικό του Πολεμικού Ναυτικού

10/09/2019 | 11:02

Στη Λέρο μεταβαίνει η Αντιτρομοκρατική προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του στρατιωτικού υλικού που χάθηκε από μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην μονάδα την Δευτέρα το απόγευμα διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού.

Ήδη έχει διαταχθεί προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών της απώλειας του στρατιωτικού υλικού.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη