Στη φυλακή παραμένει ο Μπελέρης, ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα ο Κοκαβέσης

01/06/2023 | 17:59

Στη φυλακή Τιράνων παραμένει ο Φρέντη Μπελέρης ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, αφέθηκε ο Παντελής Κοκαβέσης. 

Σύμφωνα με το himara.gr ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η εξέταση της προσφυγής κατά της απόφασης προφυλάκισης που είχαν καταθέσει και οι δύο. Το «παρών» στο δικαστήριο σήμερα έδωσε μόνο Κοκαβέσης καθώς τον κ. Μπελέρη τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του.

Ο Παντελής Κοκαβέσης αφέθηκε ελεύθερος με υποχρεωτική παρουσία στο τμήμα της Χειμάρας εξαιτίας των σοβαρών θεμάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Και οι δυο βρίσκονται ήδη 20 ημέρες στη φυλακή, καθώς η σύλληψή τους από τις αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις έγινε τα ξημερώματα της 12ης Μαΐου, δύο ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.

Πηγή: skai.gr

Πάπας Λεων ΙΔ’: Κύρια πρόκληση για την ανθρωπότητα η Τεχνητή Νοημοσύνη

Ντραγκόφσκι: «Θέλουμε τη νίκη για να αλλάξουμε τα πράγματα και να φέρουμε μία θετική προοπτική»

Η παρακαταθήκη του Πέτρου Μολυβιάτη και το σχέδιο Ανάν

Κηδεύεται την Κυριακή η Μαρία Στ. Μαργώνη

Συνάντηση Ν. Παπανδρέου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Δασμοί: Ξεκίνησαν οι κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας στη Γενεύη

Μιλουτίνοφ: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω την Euroleague, όχι για να γράφω νούμερα»

Βιτόρια: «Να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη επί του Ολυμπιακού»