Στη φυλακή ο «Shark», ένας από τους βασικούς υπόπτους για τη δολοφονία Λυγγερίδη

10/05/2024 | 18:29

Ένας ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Πρόκειται για 31χρονο με το προσωνύμιο «Shark», ο οποίος στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σε βάρος του υπήρχε ενταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στου Ρέντη.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί συνολικά 18 κατηγορούμενοι από τους 63 που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης