Στη “φάκα” της ΕΛ.ΑΣ. οι ανήλικοι που επιχείρησαν να ληστέψουν ηλικιωμένο

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ληστεία πού έλαβε χώρα τις (12-01-2016) σε οικία 84χρονου ημεδαπού στο Αιτωλικό.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη σήμερα το πρωί (13-01-2015) στο Αιτωλικό από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού ένας 17χρονος ημεδαπός, ενώ από την αστυνομική έρευνα έχουν ταυτοποιηθεί και τα πλήρη ταυτότητας δυο ημεδαπών συνεργών του ηλικίας 27 και 16 ετών.

Σε βάρος των τριών δραστών και ενός ακόμα συνεργού τους, που αναζητείται σχηματίστηκε δικογραφία « κακουργηματικού χαρακτήρα » για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, (12-01-2016) ξημερώματα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν στην οικία του ηλικιωμένου και αφού τον ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, ερεύνησαν τους χώρους χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο