Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέτυ Μπαζιάνα – ΦΩΤΟ

19/04/2019 | 15:17

Στο ακροατήριο μιας από τις πιο σημαντικές πολιτικές δίκες στη χώρα μας, μετά τη μεταπολίτευση, της Χρυσής Αυγής, επέλεξε να παρευρεθεί η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η παρουσία της κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί, γιατί αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξή της δίκης της Χρυσής Αυγής (που δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση) και 52 χρόνια από το απριλιανό πραξικόπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Μπαζιάνα παρακολούθησε τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, στα διαλείμματα της οποίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφασή της.

Η Μπ. Μπαζιάνα έφτασε πρώτη στην αίθουσα της δίκης στις 9:15 συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού.

Λίγο ώρα αργότερα στον χώρο έφτασε η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, η οποία συνομίλησε με την σύζυγο του πρωθυπουργού.

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέτυ Μπαζιάνα - ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου