Στη Δεξαμενή για τον αγιασμό των υδάτων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

06/01/2025 | 10:36

Τα Θεοφάνεια γιορτάζουμε σήμερα (06.01.2025) με τον πρωθυπουργό την πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και τους πολιτικούς αρχηγούς να δίνουν το παρών στον αγιασμό των υδάτων.

Τη Θεία Λειτουργία για τα Θεοφάνεια παρακολουθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και μετά θα μεταβεί για την τελετή αγιασμού των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετέβη στο Κιλκίς για να παραστεί εκεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων. 

Στη Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης όπου παρακολουθεί τη λειτουργία στον ‘Αγιο Γεώργιο χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και αμέσως μετά θα δώσει το παρών στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο.

Ο Σωκράτης Φάμελλος επέλεξε τον Πειραιά για την Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια θα παραστεί στην κατάδυση του Τίμιου Σταυρού (στην προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος).

 

ΠΗΓΗ

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ