Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν έχει καταθέσει δίπλωμα

12/12/2025 | 19:08

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την παράδοση του διπλώματος οδήγησης του Στέφανου Τσιτσιπά.

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (12/12/2025) στην Τροχαία της Αττικής Οδού εμφανίστηκε ο δικηγόρος του ο οποίος ζήτησε διορία προκειμένου να καταθέσει τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο τενίστας δεν ήταν αυτός που έτρεχε με 213 χιλιόμετρα.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», ο τενίστας υποστηρίζει ότι στο τιμόνι του αυτοκινήτου δεν ήταν εκείνος αλλά ο πατέρας του.

Καλείται να προσκομίσει έως τη Δευτέρα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν ότι εκείνος την ημέρας της παράβασης βρίσκονταν στο εξωτερικό και πως το όχημα οδηγούσε ο πατέρας του ή να παραδώσει το δίπλωμά του, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει.

Εάν δεν το κάνει, τότε θα σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια εναντίον του.

megatv.com

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Οταν ο Άδωνις διάβασε την εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ