Στέφανος Τσιτσιπάς: Χειρουργήθηκε στον αγκώνα

25/11/2021 | 17:39

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Πέμπτη ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς σε νοσοκομείο της Ελβετίας.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής εδώ και καιρό αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στον αγκώνα και αποφάσισε να το λύσει με επέμβαση.

Θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου ένα δεκαπενθήμερο και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του ενόψει του Australian Open.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του στα social media, έγραψε:

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. 

Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία».

Christy: Κρυφή βία
19/11/2025 | 14:56

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου