Ξέσπασε σε κλάματα ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Θέλω να έρθει μπροστά μου και να μου πει ότι είμαι ψεύτης»

20/12/2025 | 15:34

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος με δάκρυα στα μάτια απαντά σε όσους επικρίνουν τη χρονική απόσταση ανάμεσα στις καταγγελλόμενες πράξεις και τη μήνυση που υπέβαλε.

«Θέλω να έρθει μπροστά μου και να μου πει ότι είμαι ψεύτης. Δεν επικοινώνησε μαζί μου. Να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει “λες ψέματα”. Εκεί θα καταλάβω πολλά. Δεν θα γίνει ποτέ αυτό. Δεν μπορώ να πω αυτό που σκέφτομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Παπαδόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία άμεση επικοινωνία με τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Αναφερόμενος στη δυσκολότερη στιγμή όλης αυτής της σύντομης αλλά έντονης διαδρομής, αποκάλυψε πως ήδη από την περίοδο της συνεργασίας είχε αποφασίσει να μιλήσει. «Το είχα πει στους συνεργάτες ότι εγώ θα μιλήσω. Δεν θα το αφήσω έτσι. Εκεί το χρονικό διάστημα ήθελα να το πω, αλλά μαθεύτηκε, αιφνιδιάστηκα. Εκεί τρόμαξα», αποκάλυψε.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ