Στέφανος Κασσελάκης: Προσήχθη 13χρονος για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε

13/05/2024 | 19:35

Στην προσαγωγή ενός 13χρονου παιδιού προχώρησαν οι Αρχές για την ομοφοβική φραστική επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατά τη διάρκεια ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο.

Ο ανήλικος έχει αφεθεί ελεύθερος, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήθελε να προχωρήσει σε μήνυση ενώ ανέφερε ότι αν θέλει ο 13χρονος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και να συζητήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη στον Βόλο, κάποιος από μακριά τον αποκάλεσε «π…», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ψύχραιμος «Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ», τονίζοντας ότι η ομοφοβία «είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)