Στέφανος Δημουλάς: Ενας Βολιώτης χορευτής στο Covent Garden του Λονδίνου

08/01/2019 | 16:26

Στην όπερα «La Traviata» του Verdi στην Royal Opera House στο Covent Garden του Λονδίνου συμμετέχει ο βραβευμένος Έλληνας χορευτής Στέφανος Δημουλάς.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί 14-31 Ιανουαρίου.

Ο Στέφανος Δημουλάς γεννημένος στον Βόλο Μαγνησίας, πρώην υπότροφος της Βασιλικής Ακαδημίας Μπαλέτου της Σκωτίας με σπουδές στο Modern Ballet, έχει χορέψει για τα Εθνικά Μπαλέτα της Κορέας και της Σκωτίας, το Royal College of Music, το National Geographic των Ηνωμένων Πολιτειών και το BBC1.

Παράλληλα συμμετείχε στην παγκόσμια περιοδεία του Μιούζικαλ Voices of the Amazon ενώ έχει συνεργαστεί με την Jennifer Hudson, την Candi Staton, τους Röyksopp, την Alicia Keys στα MTV EMA Awards στο O2 Academy και την Kate Moss.

Στέφανος Δημουλάς: Ενας Βολιώτης χορευτής στο Covent Garden του Λονδίνου

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του