Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και ανάμεσα σε άλλα η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και… δεν κοιμάται, σχεδόν, ποτέ στην Επίδαυρο!
Η Στεφανία Γουλιώτη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «στην πραγματικότητα κάθε φορά στην Επίδαυρο είναι σαν να ‘ναι πρώτη φορά. Δηλαδή εγώ δεν κοιμάμαι στην Επίδαυρο, ποτέ. Υπάρχει μια εγγραφή ότι «θα έχεις άγχος», αυτό έχει γίνει από το 2007 – 2008. Πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει, είτε στον αθλητισμό είτε στο θέατρο, τι είναι τα υπόλοιπα που περνάμε εκτός από αυτό που βλέπετε. Γιατί 99% εμένα, όποτε με έχετε δει στην Επίδαυρο, δεν έχω κοιμηθεί και είμαι ενδεχομένως με δυο ώρες ύπνου».
«Παρ’ όλα αυτά υπάρχει μια σχέση DNA, όπως την λέω εγώ. Επειδή έχουμε πολύ φορτωμένο το DNA με το «όταν βγεις στην Επίδαυρο, είναι η στιγμή σου» και «οι γονείς σου περιμένουν να βγεις στην Επίδαυρο», είναι λίγο γκράντε χωρίς να χρειάζεται».
«Κοιτάω πάντα τις αρχαίες τραγωδίες από μια ψυχαναλυτική πλευρά και βλέπω πως ο άνθρωπος είναι εγκλωβισμένος σε κάποιες πεποιθήσεις και σε κάποια μοτίβα. Σήμερα, δεν συνδεόμαστε τόσο πολύ με τον πόνο αλλά περνάμε μια ζωή που κάνει ακριβώς το αντίθετο και κοιτάζει πως να αποφύγει τον πόνο» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Στεφανία Γουλιώτη στη νέα της συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.