“Σταυροδρόμι” διακίνησης πολυτελών οχημάτων το λιμάνι της Πάτρας – Σε εξέλιξη έρευνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε χώρο στο λιμάνι της Πάτρας, βρίσκονται 7 πολυτελή οχήματα, που αποτελούν προϊόν παράνομης διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων.

aszehnemix58008088235d0.jpg

Άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν τα συγκεκριμένα οχήματα, όταν προ ημερών, έφτασαν στο λιμάνι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, προερχόμενα από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, μεσω της Ιταλίας.

ewvzedossb580080cdde7a9.jpg

rscomphsuf580080bdefc46.jpg

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται συνεργασία του Λιμεναρχείου της Πάτρας με την Interpol και τη Europol, προκειμένου να εντοπιστεί το διεθνές κύκλωμα διακίνησης κλεμμένων πολυτελών οχημάτων. 

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως τελικός προορισμός των οχημάτων είναι η Τουρκία και η Μέση Ανατολή.

 

Αρης Μουγκοπέτρος: Έχει βάλει στόχο να παίξει ξανά κλαρίνο μέχρι τον Οκτώβριο

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με μοτό – Άγιο είχε ο οδηγός του δικύκλου

Ολυμπιακός: Χωρίς Κωστούλα και Όρτα στο ντέρμπι «αιωνίων»

Κομνηνός: «Το BCL θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, επιτρέπουμε στις ομάδες να ονειρεύονται»

Με όσους θέλουν και μπορούν

Φάμελλος: “Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει”

Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας