Σταντάρ Λιέγης – Μπριζ 1-2: Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε στη μεγάλη νίκη με ανατροπή της ομάδας του

28/09/2025 | 10:06

Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε το πέμπτο του φετινό τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπριζ στη νίκη της ομάδας του στην έδρα της Σταντάλ Λιέγης. Η νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις με γκολ του Βερμάν. 

Η Μπριζ έμεινε πίσω στο σκορ στο 8′ με γκολ του Σαΐντ, όμως ο Χρήστος Τζόλης απάντησε άμεσα με κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του. Η Σταντάρ Λιέγης έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Φόσεϊ, για μαρκάρισμα πάνω στον Έλληνα εξτρέμ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο Βερμάν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μέχελε και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην Μπριζ. 

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας του βέλγικου πρωταθλήματος με 17 βαθμούς, ενώ η Σταντάρ Λιέγης έμεινε στην 9η θέση με 11 βαθμούς. 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου