Σταμάτης Γονίδης – Γιάννης Πλούταρχος: Κανονικά η συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

04/09/2025 | 19:10

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συνεργασία του Σταμάτη Γονίδη με τον Γιάννη Πλούταρχο σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Πειραιώς, παρά την αρχική εντύπωση που είχε δημιουργηθεί πως ο πρώτος αποχώρησε από το σχήμα.

Μέσα από ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου το απόγευμα της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου διευκρινίστηκε ότι ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές, τονίζοντας πως επρόκειτο για παρεξήγηση. Οι σχέσεις μεταξύ τους – επισημαίνεται – παραμένουν άριστες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Ουδέποτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα μεταξύ των δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών, που συμφώνησαν να συνθέσουν το δίδυμο φωτιά. Οι σχέσεις του Σταμάτη Γονίδη με τον Γιάννη Πλούταρχο ήταν και παραμένουν άριστες».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

protothema.gr

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή 

Πάτρα: Στο αυτόφωρο σήμερα ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και άλλοι τρεις, μεταξύ των οποίων και αστυνομικός, για τον ξυλοδαρμό και το επεισόδιο με το όπλο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό