Σταμάτης Φασουλής: «Δεν περνάω καλά τα βράδια…»

27/10/2022 | 08:59

 

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Φασουλής, τη νύχτα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και στο παρελθόν που νιώθει να έρχεται σήμερα να τον συναντά τα βράδια.

«Όλο τα άσχημα μου έρχονται στο μυαλό πριν κοιμηθώ»

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τον τελευταίο καιρό όλο τα άσχημα μου έρχονται στο μυαλό πριν κοιμηθώ και αυτό δεν μου αρέσει. Γίνεται ασυνείδητα. Δηλαδή γιατί δεν έκανες αυτό ή γιατί έκανες το άλλο, πως φέρθηκες έτσι σε έναν άνθρωπο, πως σου φέρθηκαν έτσι και δεν απάντησες, γιατί έκανες αυτή την παράσταση, γιατί δεν έκανες την άλλη. Δεν περνάω καλά τα βράδια. Σαν να έρχεται το παρελθόν και να μου ζητάει τα ρέστα είναι. Και προσπαθώ να θυμηθώ κάτι καλό γιατί, στο διάολο, έχω κάνει και καλά πράγματα. Δεν μου έρχονται όμως ήμου έρχονται με παραγγελία. Δεν έρχονται μόνα τους. Νομίζω πως με επηρέασε πάρα πολύ ο εγκλεισμός».

«Ύστερα, αν θες να σου μιλήσω ειλικρινά, τρία πράγματα μ’ αρέσουν από αυτά που έχω κάνει παρόλο που νομίζω πως έχω κάνει πάνω από 150 παραστάσεις. Τηλεοπτικά έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα, τρία ή τέσσερα. Τότε βέβαια δεν υπήρχε κανένας λόγος για να κάνω τηλεόραση γιατί μου άρεσε το θέατρο και δεν είχα λόγο. Υπήρχε εποχή που ήμουν και γω αχάριστος και έκανα τρεις ή τέσσερις δουλειές μαζί, δεν έπρεπε να τις κάνω. Αλλά δεν είπα τόσα όχι όσα έπρεπε».

«Σπάνια αδίκησα ανθρώπους και το έχω μαράζι. Ότι δεν δώσαμε βραβείο στον Νίκο Κουρή και τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο γιατί ήρθαν έτσι οι καταστάσεις έχω στεναχωρηθεί. Έπρεπε να το πάρουν όσο ήταν νέοι και κάτι γινόταν και υπερίσχυε ένας άλλος δίπλα. Ύστερα στο θέατρο υπάρχουν δυο, τρεις περιπτώσεις που δεν έχω φερθεί καλά αλλά δεν έχω παράπονο γιατί έχω φερθεί και πολύ καλά στους περισσότερους» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Φασουλής στο late night του ΑΝΤ1.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Κώστας Σβόλης: Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής για το Πατρινό Καρναβάλι

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα