Στα προημιτελικά του Νότιγχαμ η Σάκκαρη

13/06/2019 | 20:50

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-2, 6-4 της Ιβάνα Γιόροβιτς στο τουρνουά του Νότιγχαμ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο χορτάρι λόγω βροχόπτωσης με αποτέλεσμα όλες οι αναμετρήσεις να διεξάγονται σε σκληρή επιφάνεια.

Τα «τερτίπια» του καιρού, πάντως, δεν έχουν επηρεάσει την Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη νικήτρια από το ζευγάρι Τόρμο – Μπρέιντι.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ