Στ. Θεοδωράκης: Να δώσουμε προτεραιότητα στα μεγάλα και σημαντικά

15/08/2016 | 17:54

«Να δώσουμε προτεραιότητα στα μεγάλα και σημαντικά που θα φέρουν προκοπή και δικαιοσύνη για όλους» προέτρεψε όλους τους Έλληνες ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο από τον Δραπανιά Κισσάμου στα Χανιά.

«Η γιορτινή μέρα της Παναγίας είναι πάντα μια ευκαιρία να βρεθούμε με αυτούς που αγαπάμε αλλά και με ανθρώπους που χάσαμε μέσα στις φουρτούνες της ζωής. Είναι η αφορμή να αναλογιστούμε ότι η ζωή μας μπορεί να γίνει καλύτερη αν όλοι μαζί προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κατεύθυνση και να δώσουμε προτεραιότητα στα μεγάλα και σημαντικά που θα φέρουν προκοπή και δικαιοσύνη για όλους. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένες μέρες» είπε.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)