Στ. Κασσελάκης: Εμένα χτυπήστε με όσο θέλετε, αλλά σεβαστείτε τους ανθρώπους της καθημερινότητας

17/05/2024 | 15:35

«Επιμένω στο περιστατικό που συνέβη χθες στη Δράμα. Όχι γιατί αφορά εμένα. Αλλά γιατί το παιδί της γυναίκας που χαιρέτησα και δήθεν σκούπισα τα χέρια μου μετά δέχτηκε τέτοιο bullying χθες μέσω social media και sms, ώστε σήμερα αναγκάστηκε να μην πάει στο σχολείο», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απευθυνόμενος στο «Πρώτο Θέμα» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει: «Εμένα χτυπήστε με όσο θέλετε. Αντέχω. Σεβαστείτε ανθρώπους της καθημερινότητας που δε σας φταίνε σε τίποτα. Μπορεί με τη χυδαιότητά σας να κερδίζετε μερικές ψήφους για τη ΝΔ, αλλά δημιουργείτε τραύματα σε ανθρώπινες ψυχές».

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι επικοινώνησε με τη μονογονεϊκή οικογένεια, και με τη μητέρα και -για αρκετή ώρα- με το παιδί, και πως του εξήγησε μέσα απ’ την καρδιά του ότι πρέπει να είναι υπερήφανο για τη μητέρα του που εργάζεται σκληρά και νοιάζεται για τον άνθρωπο.

 

ΠΗΓΗ

 

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν