Σπύρος Μπιμπίλας: Από τα 71 και μετά θα αφιερώσω όλο το υπόλοιπο της ζωής μου στον εαυτό μου

01/10/2025 | 11:42

Στον εαυτό του και τις προσωπικές του επιθυμίες θα δώσει προτεραιότητα από εδώ και στο εξής ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, ο ίδιος τόνισε πως από τα 71 του και μετά, έχει αποφασίσει να κάνει πράγματα που τον γεμίζουν, όπως ταξίδια.

Σημείωσε, πως δεν γνωρίζει πόσα χρόνια του απομένουν, οπότε θα ήθελε να εκμεταλλευτεί τον χρόνο του κάνοντας ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο. «Αποφάσισα από τα 71 και μετά να αφιερώσω όλο το υπόλοιπο της ζωής μου στον εαυτό μου. Δηλαδή, στο να κάνω ταξίδια, στο να γράψω βιβλία και στο να κοιτάω τη θάλασσα και τον ουρανό, που ποιος ξέρει πόσα χρόνια θα μου δώσει το σύμπαν αυτό το δώρο, να τα κοιτάω ακόμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://player.glomex.com/integration/1/integration.html?integrationId=40599w16ki4e70hs&playlistId=v-dd6q94i80635Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στη συναυλία που διοργανώθηκε από Έλληνες ηθοποιούς. «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την εργασία μας με πολύ μεγάλη αγάπη και με τα χρήματα που συγκεντρώνουμε κάθε χρόνο, βοηθάμε αυτούς που έχουν ανάγκη στη διάρκεια μέχρι την επόμενη γιορτή», ανέφερε, τονίζοντας τη σημασία της δράσης.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ