Σπουδαίος Ελ Κααμπί: Πρώτος σκόρερ στο Europa League

22/05/2025 | 08:20

Η Τότεναμ κατέκτησε το Europa League απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Μπιλμπάο και ολοκλήρωσε με τίτλο τη φετινή διοργάνωση.

Μια διοργάνωση στην οποία μάλιστα «έλαμψε» ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό σέντερ φορ του Ολυμπιακού να αναδεικνύεται, μαζί με τον Μπρούνο Φερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Κάσπερ Χεγκ της Μπόντο Γκλιμτ, ως πρώτοι σκόρερ του Europa League.

Ο Αφρικανός επιθετικός, ο Πορτογάλος μέσος και ο Δανός επιθετικός είχαν από 7 γκολ, με τη διαφορά ότι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί τα έβαλε σε 8 συμμετοχές, σε αντίθεση με τους Φερνάντες και Χεκγ, που χρειάστηκαν από 14 ματς, για να βάλουν 7 γκολ στο φετινό Europa League.

Μια σπουδαία διάκριση για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, που είχε αναδειχθεί πέρσι ως πρώτος σκόρερ στο Europa Conference League, με τον στράικερ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να ολοκληρώνει εντυπωσιακά μια ακόμα αγωνιστική σεζόν.

23 γκολ σε 27 ματς!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει σκοράρει συνολικά 23 γκολ σε 27 ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, με τον Μαροκινό να έχει στο ενεργητικό του και μια ασίστ. Ενας τρομερός επιθετικός, με τους Πειραιώτες να έχουν στο ρόστερ τους έναν πραγματικό… killer.

Επιστολή Κουτσούμπα στα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη Γάζα – «Να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες η κυβέρνηση»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την τριετή συμφωνία της με τον Ντέρεκ Κουτέσα

Πάτρα: Συνεχείς εργασίες αναβάθμισης από τους εργαζόμενους του Ηλεκτροφωτισμού

Τηλεφωνική συνομιλία Μητσοτάκη – Ζελένσκι

Εύβοια: Συνελήφθη 87χρονος για τη φωτιά – Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.093 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Νέα σύλληψη για την έκρηξη στην τράπεζα

Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Λάρισα: Την Παρασκευή απολογείται ο 50χρονος για την κακοποίηση των δύο παιδιών – Έλαβε νέα προθεσμία