Σπουδαία νίκη για την Ξάνθη, 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη

06/11/2018 | 06:51

Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 9η αγωνιστική της Super League. Οι Ακρίτες με το γκολ του Γέντρισεκ στο 71’ ανέβηκαν στους 18 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση, ενώ οι Αρκάδες παρέμειναν στους 5. 

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν σχεδόν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Ράσταβατς και είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, με το σουτ του Ιγκλέσιας να φεύγει άουτ στο 13΄, το πλασέ του Φερνάντεθ να αποκρούεται από τον Ζίβκοβιτς στο 14΄ και την προσπάθεια του Κυριακόπουλου να καταλήγει μόλις άουτ, στο 17ο λεπτό.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι παίκτες του Παντελίδη απείλησαν στο 59΄ με το άστοχο σουτ του Ιγκλέσιας, αλλά σε μια από τις λιγοστές καλά οργανωμένες επιθέσεις τους οι Ακρίτες βρήκαν το γκολ της νίκης. Στο 71΄ ο Τζουρίτσκοβιτς γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Γέντρισεκ βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή και με δεξί πλασέ έστειλε την ομάδα του στους 18 βαθμούς.

Yuri Grigorovich: Πέθανε ο θρυλικός χορογράφος των Μπολσόι

ΠΑΣΟΚ: Η υπουργός Πολιτισμού είναι πολλαπλά εκτεθειμένη για μια σειρά αβλεψιών που εξέθεσαν τη χώρα

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εκπαιδευτικούς την Τετάρτη

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με τον Κώστα Λειβαδά

Final 4: Αυτό το χρηματικό ποσό θα πάρει η ομάδα που θα σηκώσει τη Euroleague στο Άμπου Ντάμπι

Πατρών Χρυσόστομος: «Κρατείστε ζωντανές τις ιστορικές μνήμες»

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση για τα οινοποιήσιμα αμπέλια της Αχαΐας

Η συγκινητική ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν: «Ο καρκίνος μας αγγίζει όλους»