σπιράλ: Στο Αρκτικό και στο Ανατολικό Διαμέρισμα ο Πέτρος Ψωμάς

Στη συνεδρίαση του Ανατολικού Διαμερίσματος του Δήμου Πατρέων βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Πέτρος Ψωμάς, συνοδεύοντας τον διαμερισματικό σύμβουλο της παράταξης Κωνσταντίνο Γκίρη. Κατά την συνεδρίαση συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα, ενώ ακολούθησε γενικότερη συζήτηση στην οποία συμμετείχαν τα μέλη του συμβουλίου Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Βασίλης Αλεξόπουλος,  Βικτωρία Παπαπαύλου και Δημήτρης Σταυρόπουλος.

Η νέα Πρόεδρος Ρένα Σκαρλάτου υποδέχτηκε τον επικεφαλής του σπιράλ στο Διαμέρισμα και τον ενημέρωσε για τα τοπικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. Ο Πέτρος Ψωμάς ενημερώθηκε τέλος για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που παρέχονται στους δημότες, καθώς και για τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η υποστελέχωση του δήμου.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του Πέτρου Ψωμά στο Αρκτικό Διαμέρισμα του δήμου και συμμετοχή και στην εκεί συνεδρίαση, μαζί με τη νέα διαμερισματική σύμβουλο της παράταξης Μαρία Ντζελβέ. Ο Πρόεδρος Ευθύμιος Αγγελόπουλος καλωσόρισε αντίστοιχα τον φιλοξενούμενο και κατόπιν τα συμμετέχοντα μέλη τον ενημέρωσαν για τις συνεδριάσεις τους και τα θέματα που τις απασχολούν. 

Με τις δύο αυτές επισκέψεις ο Πέτρος Ψωμάς έκλεισε τον πρώτο κύκλο επαφών με τα Διαμερισματικά Συμβούλια της κεντρικής δημοτικής ενότητας της Πάτρας (είχε επισκεφτεί παλαιότερα το Κεντρικό και το Νότιο)

. Θα ακολουθήσει νέος κύκλος συναντήσεων με τα τοπικά συμβούλια των υπόλοιπων δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Πατρέων, παράλληλα με συναντήσεις με φορείς και κατοίκους της κάθε περιοχής και περιοδείες μελών του σπιράλ, στα πρότυπα προηγούμενων εποικοδομητικών επισκέψεων.

 

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης