Σπανούλης για NBA: Ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα αν πήγαινα στους Σπερς

08/09/2020 | 14:16

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το πέρασμά του από το ΝΒΑ τη σεζόν 2006-07, το γεγονός ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε, ενώ άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να ήταν διαφορετική η κατάσταση στους Σαν Αντόνιο Σπερς εάν και εφόσον αποφάσιζε να συνεχίσει στην ομάδα του Τέξας.

Μιλώντας στο pod.gr ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε ένα flashback και θυμήθηκε το πέρασμά του από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, το οποίο δεν ήταν αυτό που ήθελε και περίμενε.

«Υπάρχει εκεί ένας μεγαλύτερος σεβασμός, όλοι σε βλέπουν διαφορετικά, αλλά πας εκεί και ξεκινάς από το μηδέν. Πρέπει να αποδείξεις από την αρχή ποιος είσαι. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, είδα κάποια πράγματα. Αυτό που δεν θα ξανάκανα είναι να πάω κάπου με τυφλά μάτια χωρίς να ξέρω πού πάω και με ποιους θα παίξω» ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος στάθηκε και στον… Τζεφ Βαν Γκάντι.

«Όταν είχα πάει εκεί ήμουν 24 χρονών, είχα παίξει ήδη ένα χρόνο EuroLeague και στην Εθνική ομάδα. Εκεί είχα πάει με σκοπό να παίξω. Αυτή ήταν η συμφωνία μας, όσο κι αν ήταν ένα παιδικό όνειρο. Δεν ήταν απωθημένο. Όταν πας με άλλη προοπτική και συναντάς άλλα πράγματα και πριν καν πατήσεις το πόδι σου λέει ο προπονητής ότι δεν θα παίξεις χωρίς καν να σε έχει δει αυτό το θεωρώ λίγο προκατειλημμένο και δεν είναι και τόσο δίκαιο όταν έχει προηγηθεί μια άλλη κουβέντα. Ήταν μια λάθος συμφωνία μεταξύ ανθρώπων. Ο προπονητής είχε χτίσει την ομάδα ήδη χωρίς εμένα, χωρίς εγώ να το ξέρω. Ήταν όλο λάθος».

Όσο για την απόφαση του να μην πάει στους Σπερς και αν τα πράγματα να ήταν καλύτερα εκεί;

«Ίσως, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά εγώ είχα χάσει το μυαλό μου, είχα απογοητευτεί τόσο πολύ. Το είχα δει σαν κοροϊδία. Προτιμούσα να μου πουν να έρθεις εδώ να παλέψεις. Άλλα μου είπαν και άλλα έγιναν και όλο αυτό με πείραξε. Ήμουν και σε μια ηλικία που ήθελα πολύ να παίζω. Αλλά δεν πειράζει».

Πηγή: gazzetta.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά