Σοβαρός τραυματισμός για τον Νεϊμάρ – Αποχώρησε με φορείο και δάκρυα

14/12/2020 | 10:12

 

Με δάκρυα πάνω στο φορείο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λυών ο Νεϊμάρ έπειτα από τον σοβαρό, όπως φαίνεται, τραυματισμό που αποκόμισε στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας των Παριζιάνων στα τελευταία λεπτά της Κυριακάτικης αναμέτρησης όπου η ομάδα του Τόμας Τούχελ υπέστη την ήττα με το τελικό 1-0, δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα και φάνηκε να πατάει πολύ στραβά το αριστερό του πόδι υπό την πίεση και του αντιπάλου που έπεσε για να τον σταματήσει.

Ο «Νέι» χρειάστηκε φορείο για ν’ αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ, έβαλε και τα κλάματα από τον πόνο, με άπαντες στην Παρί πλέον να περιμένουν τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Πηγή: gazzetta.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα