Σοβαρός τραυματισμός για τον Νεϊμάρ – Αποχώρησε με φορείο και δάκρυα

14/12/2020 | 10:12

 

Με δάκρυα πάνω στο φορείο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λυών ο Νεϊμάρ έπειτα από τον σοβαρό, όπως φαίνεται, τραυματισμό που αποκόμισε στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας των Παριζιάνων στα τελευταία λεπτά της Κυριακάτικης αναμέτρησης όπου η ομάδα του Τόμας Τούχελ υπέστη την ήττα με το τελικό 1-0, δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα και φάνηκε να πατάει πολύ στραβά το αριστερό του πόδι υπό την πίεση και του αντιπάλου που έπεσε για να τον σταματήσει.

Ο «Νέι» χρειάστηκε φορείο για ν’ αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ, έβαλε και τα κλάματα από τον πόνο, με άπαντες στην Παρί πλέον να περιμένουν τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Πηγή: gazzetta.gr

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος