Τροχαίο με μηχανή στην Αμφιλοχία – Δικυκλιστής στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου 2025 στην Αμφιλοχία, στην οδό Νικολάου Στράτου 100, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Γύρω στη 1 το μεσημέρι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, η μοτοσικλέτα έπεσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να εκσφενδονιστεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αγρινίου, καθώς το διαθέσιμο ασθενοφόρο της Αμφιλοχίας εκείνη την ώρα εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό. Η διακομιδή του τραυματία καθυστέρησε περίπου μισή ώρα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η Τροχαία Αμφιλοχίας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης ανάμεσα στη μοτοσικλέτα και το Ι.Χ.

e-maistros.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη