Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2025/26, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα το sold out για τον αγώνα με τη Βόλφσμπεργκερ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 20:30.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε μόλις το πρωί της Τρίτης (6/8) στις 10:00 και μέσα σε λίγες ώρες – όπως ήταν αναμενόμενο – τα περίπου 8.000 διαθέσιμα «μαγικά χαρτάκια» έγιναν ανάρπαστα από τους φίλους του Δικεφάλου. Η «δίψα» του κόσμου του ΠΑΟΚ για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς αποτυπώθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο.
Η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη είναι ήδη «ηλεκτρισμένη» ενόψει της αναμέτρησης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την ομάδα του να προετοιμάζονται για ένα δυνατό πρώτο βήμα στα ευρωπαϊκά προκριματικά. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη σεζόν και να εκμεταλλευτούν την καυτή έδρα τους, που θα… βράζει την Πέμπτη το βράδυ.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζεται:
«Τα εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ εξαντλήθηκαν. Προχωράμε μαζί!»