Θρίλερ με μωρό που βρέθηκε σε σακούλα δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στον Άλιμο – Εξετάζεται καταγγελία για αρπαγή πριν τον εντοπισμό του

14/05/2025 | 18:41

Στον Άλιμο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης (14/5) μετά τον εντοπισμό ενός βρέφους, μέσα σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νωρίτερα περίπου στις 14.30 γυναίκα Ρομά κατήγγειλε στις Αρχές ότι ενώ βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, την πλησίασε άγνωστος και με το πρόσχημα ότι ήθελε να αγοράσει κάτι στο μωρό, της το άρπαξε. Περίπου δύο ώρες αργότερα, ειδοποίησε τις Αρχές πολίτης ο οποίος βρήκε το κοριτσάκι να κλαίει δίπλα στον κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο.

Το μωρό, ένα κοριτσάκι, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η γιαγιά και η μητέρα του παιδιού έχουν προσαχθεί και δίνουν κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων. Όλα τα ενδεχόμενα γύρω από την περίεργη υπόθεση παραμένουν ανοιχτά, τόσο για την ταυτότητα, όσο και για  τα κίνητρα του προσώπου που κατά την καταγγελία άρπαξε το βρέφος.

protothema.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Θύελλα αντιδράσεων για την τοποθέτηση Καρυστιανού για το θέμα των αμβλώσεων: “Επικίνδυνη και ακροδεξιά τοποθέτηση”