ΣΟΚ: Βρέφος 9 μηνών ξεψύχησε αβοήθητο στην Κύπρο, όταν η μητέρα του το ξέχασε στο αυτοκίνητο!

14/03/2025 | 20:22

Βρέφος μόλις 9 μηνών βρέθηκε νεκρό σε αυτοκίνητο έξω από παιδικό σταθμό στη Λευκωσία. Κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα.

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το βρέφος το ξέχασε στο αυτοκίνητο η μητέρα του. Η γυναίκα είχε το μωρό στο αμάξι της και πήγε στη δουλειά της ξεχνώντας να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Όταν σχόλασε μετά από ώρες πήγε με το αυτοκίνητο στον σταθμό για να παραλάβει το παιδί χωρίς να θυμάται ότι δεν το είχε αφήσει το πρωί.

Τότε αντιλήφθηκε ότι το μωρό είχε μείνει στο αυτοκίνητο. Έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και αναμένεται σύλληψη της μητέρας, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή γεγονότα.

protothema.gr
 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη