Σοκ στην Πάτρα: “Εφυγε” ξαφνικά ο Νίκος Παπαγεωργίου

 

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε ο αιφνίδιο θάνατος του Νίκου Παπαγεωργίου

Κατέρρευσε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Γούναρη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν άντεξε.

Εφυγε από τη ζωή λίγους μήνες μετά το θάνατο της μητέρας του.

Οπως αναφέρει το camerastyloonline.wordpress.com, ο Νίκος Παπαγεωργίου υπήρξε ένας αγαθός, ανιδιοτελής άνθρωπος που μεταξύ άλλων βοήθησε την τέχνη μέσα από τη δημοσιογραφία αναδεικνύοντας τις θεατρικές ομάδες της Πάτρας τις ερασιτεχνικές κυρίως, αλλά όχι μόνο, όλη την τέχνη της Πάτρας στις εκπομπές του (για πολλά χρόνια στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι όπου συνεργαζόταν με τον Άγγελο Τσονάκα).

Ένας νέος άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος πολύ δημιουργικός και «πολλά υποσχόμενος» παρόλο που είχε περάσει τα 45, μια Αγνή Φωτεινή Ψυχή και ας είχε ζήσει μια πολύ περιπετειώδη και δύσκολη ζωή με τα πολύ καλά της και τα πολλά κακά της.  Ποτέ δεν τον έκαμψαν οι δυσκολίες, παρέμενε πάντα ένα μικρό γελαστό παιδί.

Ο Νίκος λιποθύμησε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Γούναρη τον πήγαν στο Νοσοκομείο δεν άντεξε και «έφυγε» λίγους μήνες μόνο μετά το θάνατο της μητέρας του.

 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη