Σοκ στη Φθιώτιδα – Βρήκαν νεκρό τον γιο τους μέσα στο δωμάτιο του

21/09/2019 | 16:19

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μώλο Φθιώτιδας από την είδηση του θανάτου ενός 38χρονου τον οποίο εντόπισαν νεκρό μέσα στο δωμάτιο του οι γονείς του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 38χρονος που διέμενε μαζί με τους γονείς του, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο δωμάτιό του.

Οι γονείς ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμιά βοήθεια καθώς ο 38χρονος είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όλα δείχνουν ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί ποια ήταν η ακριβής αιτία θανάτου.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

 

Κλιντ Ίστγουντ για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις: «Έκανα ό,τι μου άρεσε και έπρεπε να το αποδεχτεί η γυναίκα μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Θηβών: Δεν κοιμάται και φοβάται πως θα την δηλητηριάσουν

Γαλλία: Δύο νεκροί από τον καύσωνα – Ο φετινός Ιούνιος ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός από το 1900

Basketball Champions League: Έμαθαν αντιπάλους ΑΕΚ, Προμηθέας, Καρδίτσα – Στα προκριματικά ο ΠΑΟΚ

Ζάκυνθος: Εφιάλτης για 51χρονη στα χέρια του πρώην συντρόφου της – Η καταγγελία για βιασμό και η σύλληψη του 46χρονου

Μηχανισμοί Seatrac τοποθετήθηκαν σε παραλίες της Δυτικής Αχαΐας

ΚΥΣΕΑ: Ανάγκη να συνεργαστούν οι λιβυκές αρχές για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη

Οπαδική βία: Οι 10 νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή της – Διάταξη για διοικητικές κυρώσεις σε βάρος παραγόντων προανήγγειλε ο Βρούτσης