ΣΟΚ: Πέθανε στο νοσοκομείο περιμένοντας να βγει από το χειρουργείο η γυναίκα του

02/03/2016 | 22:42

Τραγωδία στη Λέσβο .Ένας 33χρονος μόνιμος στρατιωτικός από τα Πάμφιλα που διέμενε στη Μυτιλήνη, έχασε πριν λίγο τη ζωή του ενώ βρισκόταν μέσα στονοσοκομείο.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο άτυχος νέος βρισκόταν στην αίθουσα έξω από το χειρουργείο και περίμενε με αγωνία να βγει η σύζυγός του από το χειρουργείο.

Ξαφνικά ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και έναν δυνατό πόνο στην πλάτη του. Μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες