ΣΟΚ – Πάτρα: Μαχαίρωσε την φίλη του στη μέση του δρόμου – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

 

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται κοπέλα που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα, στην μέση του δρόμου, στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” μεταφέρθηκε στις.2,30 τα ξημερώματα 25χρονη, που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της, στη διασταύρωση των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Ιεροθέου.

Το ζευγάρι τσακώθηκε και σύμφωνα με πληφορορίες ο άνδρας που  ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ της κατάφερε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί αιμορραγικό σοκ,ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια. Ευτυχώς ήταν άμεση η επέμβαση του ΕΚΑΒ και διασώστες κατάφεραν να την “σταθεροποιήσουν”!

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επεμβάσεις. Ο άνδρας, ίδιας περίπου ηλικίας μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί.

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά