Σοφία Δανέζη για Big Brother: Αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα πήγαινα ξανά

25/02/2025 | 19:51

Η Σοφία Δανέζη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Big Brother, όπου και συμμετείχε στο παρελθόν. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι εξέφρασε την ελπίδα της το ριάλιτι να είναι επιτυχημένο, όπως και οι προηγούμενοι κύκλοι.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θα συμμετείχε ξανά, καθώς το έχει ήδη ζήσει ως εμπειρία. «Ευελπιστώ το Big Brother να είναι επιτυχημένο, όπως ήταν το πρώτο, αλλά και το δικό μας. Δεν θα έμπαινα ξανά, το έκανα, το έζησα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα πήγαινα ξανά, ήταν μια μοναδική εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι οι παίκτες γνωρίζουν εκ των προτέρων πως η προσωπικότητά τους θα χρησιμοποιηθεί τηλεοπτικά με συγκεκριμένο τρόπο. «Όλοι εκτεθήκαμε στο Big Brother, υπογράφεις ένα συμβόλαιο και ξέρεις ότι θα πάρουν την προσωπικότητά σου και θα τη χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν», εξήγησε.

Σχολιάζοντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ανέφερε πως θα έπρεπε να δοθούν ευκαιρίες και σε νέα πρόσωπα να αναλάβουν αντίστοιχους ρόλους στην τηλεόραση. «Ας πάρει και κάποιος άλλος τον ρόλο της παρουσίασης, όχι μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά», σημείωσε η Σοφία Δανέζη.

protothema.gr

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της