Σλούκας: Το τέλος πλησιάζει, έχει μείνει λίγο ακόμα

26/09/2025 | 23:02

Ο Κώστας Σλούκας μετράει αντίστροφα για το τέλος της καριέρας του, αλλά παραμένει απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους του και παθιασμένος για ακόμη περισσότερες προσθήκες στο «παλμαρέ» του.

Όπως δήλωσε στο Eurohoops, διατηρεί ψηλά το κίνητρο για ακόμη μία σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο, με βασικούς στόχους την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρεται και στο Final Four της Αθήνας, τονίζοντας τη σημασία που έχει για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα, ενώ σχολιάζει και την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, υπογραμμίζοντας πως «θα λείψει τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ από την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ